Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Fasadtvätt i Mälardalen

Fasader håller inte för evigt. Luftföroreningar och alger är ofta orsaker till att fasader ser smutsiga ut. Genom att med jämna mellanrum ta hand om sin fasad med en fasadtvätt ökar man förutsättningarna för att fasaden ska hålla längre.

Fasadtvätt håller fasaden i bättre skick

Fasaden på huset utsätts dagligen för väder och vind, vilket med tiden kan slita på fasaden. Även sådant som luftföroreningar och alger har alltså en påverkan på både fasadens utseende och på fasadens hållbarhet. Bland de luftföroreningar som framför allt påverkar en fasad finns trafiken på vägarna samt järnvägs- och sjötrafiken. Även uppvärmningen och energiproduktionen i samhället ger ifrån sig föroreningar som kan ha en påverkan på fasaden.

När fasaden har blivit allt för smutsig och i ett dåligt skick finns flera anledningar att underhålla fasaden med en fasadtvättning. För det första gör fasadtvätten att utseendet på fasaden förbättras. Kanske har man vant sig med sin smutsiga fasad och blir positivt överraskad över hur den ser ut utan smuts och alger.

För det andra är en fasadtvätt även något som håller fasaden i ett bättre skick. Genom att man får bort smuts och alger tar fasaden till sig mindre fukt som annars med tiden skulle kunna ställa till med problem. En fuktig fasad kan man om man har otur till slut behöva byta ut.

Fasadtvätt runt om i Mälardalsområdet

Det finns alltså flera anledningar att ta hand om sin fasad på rätt sätt med hjälp av en fasadtvätt. Industrisanering i Sverige AB är verksamma i Mälardalen där vi bland annat utför fasadtvättning på olika typer av byggnader. Vill du veta mer om våra tjänster inom fasadtvättning? Hör gärna av dig för din fasadtvätt genom att kontakta oss nedan.

Vi utför även allt inom klottersanering och klotterskydd samt andra typer av saneringar, exempelvis av asbest och PCB.

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt

Så behandlar vi dina personuppgifter