Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Isblästring (kolsyreblästring) i Stockholm

Isblästring är en torr, skonsam och miljöanpassad saneringsmetod. Ytan som ska rengöras, blästras med små pellets av torr-is. Pelletsen träffar ytan och genom den friktion som uppstår så blir koldioxiden gasformig. Gasen expanderar kraftigt och ytan/möglet avlägsnas av den kraftiga expansionen.

Metoden lämnar inget avfall eller fukt efter sig, vilket gör att metoden är särskild bra att använda vid känsliga miljöer. Det enda som återstår är beläggningen som blästrats bort. Denna kan oftast dammsugas eller sopas upp. Avfallet lämnas till återvinningsstationen.

Isblästring funkar perfekt till allt inom borttagning, rengöring och sanering och användningsområdena är oändliga.

Kolsyreblästra bort till exempel mikrobiella skador, så kan vi på kort tid och mycket kostnadseffektivt rengöra och sanera de skadade ytorna.

Koldioxiden som används är en biprodukt från förbränning såsom avfall. Isblästring tillför således inte någon mer koldioxid i naturen eller atmosfären utan återanvänder koldioxiden som redan finns tillgänglig.

 

Vi arbetar med isblästring i hela Mälardalen såsom Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Ta en kontakt så hjälper vi dig!

 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt

Så behandlar vi dina personuppgifter