Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Isolera effektivt – med lösullsisolering

Isolering är ett givet moment i alla byggnation på våra breddgrader. Vi hjälper dig gärna med isolering vid nybyggnation eller tilläggsisolering på befintlig konstruktion. Den metod som vi funnit bäst är isorlering med lösull.

Lösullsisolering har många fördelar. Framförallt täcker det en yta jämnt utan skarvar och kommer ut i alla små hörn där isolering med plattor eller rullar är svårt att få till. Därför kan man få en bättre genomförd isolering.

Förutom det så kan man ju också bestämma tjocklek helt själv och behöver inte tänka på vilket centrumavståndet på reglarna är. Arbetet utförs i regel mycket snabbare än traditionell isolering och man behöver dessutom inte lagra stora volymer på byggplatsen vilket lämnar utrymme för annat arbete man utför.

Vad kan man isolera?

Man kan utan problem isolera vind, tak, väggar och golv. Installationen sker fuktsäkert utan spill och kan göras i befintliga konstruktioner utan större ingrepp. Är det nybyggnation behöver man inte tänka på något speciellt utan kan bygga som vanligt.

Isoleringsvärde

Lösullen isolerar lika bra som andra metoder och det finns även här olika material att välja bland. Vi erbjuder glasull, stenull och cellulosa. Vilken man väljer beror på flera kriterier. Vi använder den typ du vill ha, men vill du ha hjälp att välja kan vi se på din produktion vilken som skulle passa bäst.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt

Så behandlar vi dina personuppgifter