Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Håll höstens fukt borta med avfuktning

2019-09-30
Hösten är nu här med sina hårdare väderförhållanden. Blött väder för med sig fukt, vilket kan leda till problem i hemmet. I ett fuktigt hem kan bland annat mögel uppstå. Det finns därför all anledning att se till att ha en bra fuktnivå i hemmet.

Med avfuktning kan man undvika fuktproblem i hemmet.

 

Läs mer här om avfuktning, vilket är en metod för att minska fukthalten i hemmet i exempelvis Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping.

Avfuktning och mögelsanering

Om det blir tillräckligt höga fuktnivåer i hemmet så kan mögel börja växa och få fäste. Möglet kan både slita ned materialet i hemmet och ha en negativ påverkan på dem som bor i huset. Om problemen blir allt för stora så blir det nödvändigt med en mögelsanering. För att undvika att detta behövs är det alltså bra att se över fuktnivåerna i hemmet och få bort fukten.

Ett sätt att få ned fukten i hemmet, eller att avfukta fuktskadade ytor, är att använda sig av någon typ av avfuktare. Dessa används vanligen i utrymmen som är särskilt fuktiga. Det kan till exempel vara i källaren, på vinden, i en tvättstuga eller i anslutning till husets grund.

Hör av dig för avfuktning eller mögelsanering

Att hålla koll på fuktnivåerna i hemmet i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping, eller andra delar av landet, är alltså viktigt för att undvika problem med mögel. Industrisanering i Sverige hjälper dig i Mälardalen med både avfuktning och mögelsanering. Hör gärna av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp.

Avfuktning och andra tjänster i Mälardalen

Förutom mögelsanering och avfuktning erbjuder vi även många andra typer av tjänster. Bland annat utför vi andra typer av saneringar, som asbestsanering och PCB-sanering, men kan också hjälpa dig med sådant som isolering med lösull, ventilationsrengöring, brandtätning, fasadtvätt och annat.