Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Vi hjälper dig med industrisanering!

2021-06-15
Vi på industrisanering i Sverige hjälper dig med sanering och servicetjänster inom industri.

Med oss kan du känna dig trygg då vi har en bred kompetens och ett stort närverk av samarbetspartners som gör att vi kan utföra alla typer av arbeten. Tack vare vårt stora kontaktnät och våra breda kunskaper, kopplas vi oftast in redan vid projekteringsskedet vid arbeten inom industri. Det kan även hända att vi kopplas in på kort varsel då sanering och servicebehov inom industriverksamheter kan komma mer oväntat. Om det uppstår stopp och stillestånd inom industrin kan det bidra till stora kostnader även om det inte varar länge. Vi är därför medvetna och redo alla veckans dagar och timmar. Vi har även en jourutryckning enligt avtal som passar er med industrier där risken är stor för återkommande stopp.

 

Läs mer kring industrisanering

 

Utbildning

 

Du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss på Industrisanering i Sverige. Vi har utbildat oss inom SSG för att kunna bredda våra kompetenser inom arbeten i industriverksamheter. Vi är helt enkelt trygga med att hantera sanering av material som innehåller asbest och PCB men även besiktningar och saneringar på höga höjder och i utrymmen som är svåråtkomliga. Asbest dyker oftast upp i kakel, golvplattor, golvmattor, fogmassa och i ventilationstrummor samt undertaksskivor.

 

Kontakta oss

 

Om du behöver hjälp inom asbestsanering, utredningar eller rengöringar av flera slag hjälper vi dig. Vi arbetar med kvalitetscertifierad industrisanering i Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping med omnejd.