010 206 50 66
KONTAKT

Isolera effektivt med lösullsisolering

Isolering är ett givet moment i all byggnation på våra breddgrader. Vi hjälper dig gärna med isolering vid nybyggnation eller tilläggsisolering på befintlig konstruktion. Den metod som vi funnit bäst är isolering med lösull.

Lösullsisoleringen har flera fördelar

Lösullsisolering är en typ av isolering som har många fördelar. Framförallt täcker lösullsisoleringen en yta jämnt utan skarvar och kommer åt i alla små hörn där isolering med plattor eller rullar är svårt att få till. Därför kan man få en bättre genomförd isolering om man väljer lösullsisolering istället för någon annan typ av isolering.

Förutom dessa fördelar så kan man ju också bestämma tjocklek vid en lösullsisolering helt själv och behöver inte tänka på vilket centrumavståndet det är på reglarna. Arbetet utförs i regel mycket snabbare än traditionell isolering och man behöver dessutom inte lagra stora volymer på byggplatsen, vilket lämnar utrymme för annat arbete som ska utföras.

Vad kan man isolera med lösullsisolering?

Med lösullsisolering kan man utan problem isolera vind, tak, väggar och golv. Installationen sker fuktsäkert utan spill och kan göras i befintliga konstruktioner utan större ingrepp. Gäller det nybyggnation behöver man inte tänka på något speciellt utan kan bygga som vanligt.

Lösullsisoleringens isoleringsvärde

Lösullen isolerar lika bra som andra metoder och det finns även här olika material att välja bland. Vi erbjuder glasull, stenull och cellulosa. Vilken typ av lösull man väljer beror på flera kriterier. Vi använder den typ du vill ha, men vill du ha hjälp att välja kan vi se på din produktion vilken som skulle passa bäst.

Vi på Industrisanering i Sverige isolerar många typer av utrymmen med lösullsisolering. Vi kan därför hjälpa dig som har ett hus i Mälardalen med isoleringen med lösull, läs mer om lösullsisolering i Stockholm. Vill du veta mer? Kontakta oss nedan.
Läs även gärna om våra tjänster inom brandtätning och ventilationsrengöring.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu