010 206 50 66
KONTAKT

Arbeten inom järnväg

Arbeten på järnväg och tunnelbana medför både stort ansvar, ett säkerhetstänk samt flexibilitet. Ett av Industrisanering i Sveriges verksamhetsområden är just järnväg. Vi har den rätta kompetensen att utföra arbeten i anslutning till järnväg och tunnelbana.

Sanerings- och servicetjänster vid järnvägen

I anslutning till järnväg och tunnelbana finns det ett flertal typer av arbeten som kan och efterfrågas och behövas. Det är bland annat tjänster inom utredning, sanering och service. Industrisanering i Sverige erbjuder flera typer av sanerings- och servicetjänster.

Ett problem som ibland tyvärr förekommer i anslutning till järnväg och tunnelbana är att tågvagnar utsätts för skadegörelse. Det kan exempelvis vara att någon har klottrat på vagnarna eller på byggnader intill järnvägen. Vid dessa tillfällen kan vi hjälpa till med en klottersanering.

Det finns även ett flertal typer av andra arbeten som kan bli aktuella i anslutning till järnvägen med början i inventeringar i bland annat tunnlar och perronger följt av saneringar. Det kan vara sanering av material som innehåller allt från asbest och PCB till sanering av material som är skadat av mögel. Vi har stor erfarenhet av fukt- och mögelutredningar samt saneringar av tågvagnar.

Som en kvalitetssäkring vid arbeten som utförs i anslutning till järnväg har vi på Industrisanering i Sverige genomförda utbildningar. Bland utbildningarna finns bland annat SL Spår- och tunnelbehörighet Kat 19.

Arbeten i anslutning till järnväg i Mälardalen

Att vagnar och fastigheter i anslutning till järnvägen är i ett bra skick är viktigt både för vagnarna och byggnaderna i sig men även för resenärer och andra som rör sig i dessa miljöer. Med säkerhet och flexibilitet i fokus utför vi arbeten i anslutning till järnvägen. Vi är verksamma i hela Mälardalsområdet.

Bland tjänsterna finns alltså saneringar av asbest, mögel och PCB, men vi kan även hjälpa till med exempelvis radonsaneringar. Läs mer om våra saneringar

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu