010 206 50 66
KONTAKT

Vi har SL Spår- och tunnelbehörighet Kat 19

Ett av de verksamhetsområden som vi på Industrisanering i Sverige arbetar inom är järnvägen. Vid järnvägen är det ytterst viktigt att ha fokus på säkerheten. Personalen på Industrisanering i Sverige uppfyller både hälsokrav samt utbildningar som dessa arbeten kräver.

Det här är Spår- och tunnelbehörighet Kat 19

Vi utför ett flertal arbeten i anslutning till järnvägen med både utredningar, saneringar och servicearbeten. Det kan vara att klottersanera vagnar och andra utrymmen som har utsatts för skadegörelse samt även olika typer av saneringar som exempelvis sanering av material som innehåller asbest, av mögelskadat material eller av material med PCB. Vi gör även fukt- och mögelutredningar. Oavsett vilket arbete det handlar om så är säkerheten vid järnvägen viktig.

Höga säkerhetskrav gäller vid alla arbeten på spåren och all personal som ska arbeta vid järnvägen måste uppfylla både hälsokrav samt genomgå en utbildning i spår- och tunnelbehörighet. SL Spår- och tunnelbehörighet Kat 19, som vår personal har genomfört, ser till att de som vistas vid spåren har rätt kunskap.

Spår- och tunnelbehörighets-utbildningen ger den som genomgått utbildningen rätt att beträda spåren samt att utföra de arbeten som ska utföras. Under utbildningen lärs det bland annat ut vilken typ av klädsel som gäller vid spårarbeten, hur man ska agera när tåg passerar och mycket annat.

Saneringar och andra tjänster i Mälardalen

Vi på Industrisanering i Sverige utför säkra arbeten inom en rad områden där ett av dem alltså är arbeten i anslutning till järnväg. Förutom tjänster inom utredningar och saneringar utför vi även allt från isoleringsarbeten med lösull, ventilationsrengöringar, tvättning av fasader, avfuktningar och annat. Läs gärna mer här om tjänsterna inom lösullsisolering och ventilationsrengöringar.

Vi är verksamma runt om i Mälardalen med städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Kontakta oss gärna för dina tjänster inom saneringar och annat.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu