010 206 50 66
KONTAKT

Torrsugning och vakuumsugning i Stockholm

En metod som vi på Industrisanering i Sverige använder vid våra saneringar är så kallad torrsugning. Torrsugen är ett fordon som är gjord för att suga torra material. Man kan snabbt suga ut svåråtkomligt material i till exempel trånga utrymmen.

Det här är en torrsugning

Torrsugning är en effektiv metod exempelvis för att sanera mögel. Enkelt kan man säga att torrsugen, eller vakuumsugen, fungerar som en gigantisk dammsugare. Man suger in material tills bilen är full och sedan tömmer man detta material på lämplig plats.

Sugbilen är ett mycket bra verktyg inom saneringsbranschen. Sugbilen används till exempel för att suga ut kutterspån, isolering, grus, sand, singel, bjälklagsfyllning, byggmästarfyllning, med mera. Det finns ett flertal fördelar med att använda sig av torrsugning när du ska sanera något utrymme i ditt hem i Stockholm och i andra delar av vårt verksamhetsområde.

Då man exempelvis suger mögelskadat material vid en torrsugning så dammar det betydligt mindre än andra typer av saneringsmetoder. Det mesta av det damm samt mögelsporer som frigörs sugs ut i sugbilen. Detta skapar en betydligt förbättrad arbetsmiljö ute hos kund vid saneringsarbetet.

En torrsugning kan utföras i flera utrymmen av en fastighet i Stockholm och andra delar av landet. En torrsugning kan alltså exempelvis utföras i trånga utrymmen som en vind eller i anslutning till en krypgrund.

Tjänster inom torrsugning och vakuumsugning

Vilken metod som man ska välja för en sanering av exempelvis mögel beror på omfattningen av skadorna samt i vilket utrymme som saneringen ska utföras.

Vi arbetar med torrsugning och vakuumsugning i hela Mälardalen såsom i Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Ta en kontakt så berättar vi mer och hjälper vi dig med din sanering! Kontakta oss nedan.

Läs även gärna mer om de andra typerna av saneringsmetoder vi arbetar med som exempelvis isblästring och sandblästring.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu