010 206 50 66
KONTAKT

Arbeten inom verksamhetsområdet väg

Ett av de verksamhetsområden där vi erbjuder våra tjänster är Arbeten vid väg. Arbeten på väg medför att man måste ha ett fokus på stort ansvar, ett säkerhetstänk samt stor flexibilitet. Vi på Industrisanering i Sverige har både erfarenheten och kompetensen för detta.

Sanering och servicetjänster inom området väg

Industrisanering i Sverige erbjuder flera typer av sanerings- och servicetjänster som kan behövas i anslutning till vägar. Exempel på arbeten inom området väg kan till exempel vara klottersanering av vägskyltar, samt inventeringar med efterföljande sanering av sådant som asbest och PCB i exempelvis tunnlar.

Ytterligare en tjänst som vi erbjuder och som kan bli aktuell i anslutning till vägar är torrsugning. Torrsugning är en metod där man med hjälp av ett fordon med en sug helt enkelt suger upp sådant material som ska avlägsnas från ett visst utrymme. Med torrsugning kan man bland annat suga upp PAH-haltigt damm, som kommer från asfalt och däck, i serviceutrymmen innan servicepersonalen ska in och utföra sina arbeten i dessa utrymmen.

I och med att just vägar är ett område där säkerheten vid utförda arbeten är viktig har vi på Industrisanering i Sverige gjort en kvalitetssäkring genom att utbilda vår personal. Personalen har genomgått både säkerhet på väg, samt utmärkningsansvarig. Andra exempel på utbildning inom området väg är Trafikverkets Arbete på väg Nivå 1+2 TRVK APV enligt TDOK 2086:12 samt Trafikverkets Arbete på väg Nivå 3A TRVK APV enligt TDOK 2086:12.

Kontakta oss för arbeten på vägar

Vi är verksamma i hela Mälardalen med städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Om du vill veta mer om de tjänster som vi erbjuder inom området väg eller utbildningarna för arbeten i anslutning till vägar får du gärna kontakta oss.

Läs även gärna mer om tjänsterna som erbjuds inom klottersanering, PCB-sanering och torrsugning.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu