010 206 50 66
KONTAKT

Mekanisk verkstad med svets

Vi på Industrisanering i Sverige har ett flertal verksamhetsområden som vi framför allt erbjuder tjänster inom. Ett sådant område är tjänster inom mekanisk verkstad med svets.

Mekanisk verkstad och andra industritjänster

Det kan finnas många anledningar till att man är i behov av tjänster från en mekanisk verkstad, med exempelvis tjänster och tillverkning som kräver svetsning. Vilken typ av tjänster och produkter som kan tänkas behövas beror på den specifika verksamheten. Vi på Industrisanering i Sverige har tillgång till mekanisk verkstad för reparation och tillverkning av skräddarsydda komponenter till industrin.

Förutom tjänster till industrin från en mekanisk verkstad med svets erbjuder vi även andra typer av tjänster som det kan bli aktuellt att anlita ett företag för när man bedriver en industriverksamhet. Vi utför först och främst flera typer av saneringar med början i utredningar för att ta reda på vilka åtgärder som behövs. Bland saneringarna finns bland annat sanering av material som innehåller asbest och PCB. I vissa fall krävs också saneringsarbeten i utrymmen som är svåra att ta sig till. Vi utför saneringar på höga höjder.

Gällande de tjänster som sträcker sig utanför mekanisk verkstad och tillverkning med svetsning erbjuder vi på Industrisanering i Sverige jouravtal där vi kan komma på kort varsel om det exempelvis blir ett oväntat stopp.

Kontakta oss vid behov av mekanisk verkstad

Ett brett kontaktnät av samarbetspartners gör att vi kan utföra många typer av tjänster inom industrin. Om du vill veta mer om de tjänster som vi erbjuder inom mekanisk verkstad med tillverkning och reparation av olika typer av komponenter får du gärna höra av dig till oss. Kontakta oss nedan för tjänster från mekanisk verkstad.

Läs även gärna mer om de andra typer av tjänster som vi erbjuder inom områdena industri, järnväg och väg med allt från utredningar och sanering av asbest till kemikaliesanering.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu