010 206 50 66
KONTAKT

Det här är en brandtätning

Läs mer även här om våra tjänster inom brandtätning

Brandtätning skyddar mot spridning av eld

Ibland kan det vara så att olyckan är framme och en brand uppstår. För att skydda sig mot att branden sprider sig från rum till rum och får fart i hela byggnaden använder man sig av brandtätning. Genom att brandtäta exempelvis mellan väggar, olika våningsplan samt vid utrymmen där man har dragit sådant som rör och kablar minskar man risken för spridning av elden.

I en byggnad kan man använda sådant som branddörrar och brandceller, men det finns alltså andra delar av en fastighet där det även kan behövas ett skydd mot eld och då är brandtätning en lösning. Vi på Industrisanering i Sverige har rätt typ av utbildning för att kunna brandtäta byggnader och hjälper gärna till i din fastighet.

Brandtätning och saneringar

Utöver brandtätning erbjuder vi även många andra typer av tjänster runt om i Mälardalen. Vi sanerar skadliga ämnen som asbest, PCB, mögel, radon, olika typer av kemikalier och så vidare. Vi kan även hjälpa dig med annat som exempelvis ventilationsrengöringar, isolering av utrymmen med lösull, tvättning av fasader och mycket annat. De områden som vi är verksamma inom är framför allt industrin, järnvägen och vägar.

Kontakta Industrisanering i Sverige

Industrisanering i Sverige kan alltså hjälpa dig i Mälardalen, i exempelvis Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping, med en rad olika typer av tjänster. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi erbjuder inom allt från brandtätning till olika typer av saneringar och rengöringar samt för att boka in din hjälp.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu