010 206 50 66
KONTAKT

Mögel i hus. Misstänker du mögel i din fastighet?

Det vi kallar mögel i hus är egentligen olika typer av svampar och bakterier. Under vissa förutsättningar så som fukt kan dessa få fäste på olika organiska material.

Får möglet fäste bryter det ner byggmaterialet där det växer. För de som bor i huset kan mögelangreppet ha en negativ påverkan och ge olika sorters hälsobesvär. Huvudvärk, utslag och luftvägsproblem är några av den vanligaste besvären. Misstänker du mögel i din fastighet är det viktigt att utreda om en mögelsanering behövs innan problemen växer sig större.

Hur märker man då om det finns angrepp av mögel i en fastighet? Ibland kan man se möglet med blotta ögat så det kan vara bra att regelbundet kolla lite extra i de delar som kan vara utsatta så som källare, vind och badrum. Mögel avger ofta en speciell doft som luktar lite unket. Om man vistas i lukten regelbundet kan det vara svårt att själv känna den men för besökare brukar den vara tydlig. Misstänker du att du har problem med mögel kan du höra av dig till en professionell firma för att göra en besiktning.

Vi är experter på mögelsanering och avfuktning

Vi utför besiktningar vid misstanke om mögel. För att bli av med mögelproblemen behövs en mögelsanering men för att inte problemen ska återkomma gäller det att åtgärda orsaken till problemen också. Vi har lång erfarenhet av avfuktning och mögelsanering. Har du en fastighet i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping är du välkommen att kontakta oss.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu