010 206 50 66
KONTAKT

Service och sanering inom väg, järnväg och industri

Läs mer också här om de områden där vi arbetar med service och sanering i Mälardalen i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Många tjänster inom service och sanering

Vi erbjuder våra tjänster framför allt inom verksamhetsområdena väg, järnväg och industrin. Det finns många typer av tjänster inom service och sanering som kan behövas inom dessa områden och Industrisanering i Sverige erbjuder därför en rad olika typer av tjänster.

Vi utför allt från sanering av asbesthaltigt material, klottersanering, sandblästring, oljesanering och kemikaliesanering till fasadtvättning, brandtätning och ventilationsrengöring. Vi utför även saneringar i utrymmen som kan vara svåra att ta sig till för att de är på höga höjder.

Att utföra arbeten på exempelvis vägar och vid järnvägen kräver särskilt kunnande och vi är därför utbildade för arbeten inom service och sanering i sådana utrymmen. Exempelvis så har vår personal genomgått utbildningar från Trafikverket som är framtagna för att säkerställa att arbeten vid vägar går säker till. Vi har även spår- och tunnelbehörighet för arbeten vid järnvägen.

Vid arbeten i anslutning till en väg kan det handla om att vi exempelvis sanerar material som innehåller asbest eller PCB och vid järnvägen kan det vara allt från klottersanering till mögelsanering och annat.

Hör av dig för service och sanering

Industrisanering i Sverige utför alltså många typer av tjänster inom service och sanering framför allt vid väg, järnväg och industri. Hör gärna av dig för att veta mer om de tjänster som vi erbjuder samt för att boka in din hjälp med service och sanering i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping. Här på vår hemsida finns också information om tjänsterna.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu