010 206 50 66
KONTAKT

UAMS AB: För tredje året i rad utsett till rekommenderat företag inom saneringstjänster

På Industrisanering i Sverige AB är vi glada att kunna meddela att vårt systerföretag UAMS AB har erhållit utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje året i rad. Denna utmärkelse reflekterar deras engagemang för att leverera högkvalitativa saneringstjänster och deras förmåga att kontinuerligt uppnå kundnöjdhet.

Reco rekommenderat företag för tredje året i rad

Högkvalitativa tjänster inom sanering

UAMS AB har etablerat sig som en pålitlig partner inom saneringsbranschen med sina expertkunskaper inom mögelsanering, asbestsanering och sanering av hussvamp. Genom att erbjuda effektiva och tillförlitliga lösningar har de skapat ett starkt rykte och återkommande kundnöjdhet. Att de nu för tredje året i rad har blivit utnämnda till Rekommenderat Företag är ett tydligt tecken på deras höga standard och dedikation.

Mögelsanering: Kritisk för industrimiljöer

Mögel kan vara en allvarlig hälsorisk och orsaka betydande skador på byggnader, särskilt i industriella miljöer där fukt kan vara ett vanligt problem. Våra företag är experter på att identifiera och avlägsna mögel på ett säkert och effektivt sätt. Genom att använda den senaste tekniken säkerställer de att mögelproblemen åtgärdas vid källan, vilket är avgörande för att upprätthålla en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Asbestsanering: Expertis och säkerhet

Asbesthantering kräver högspecialiserad kompetens och strikt efterlevnad av säkerhetsföreskrifter. UAMS AB är certifierade för asbestsanering och deras team följer noggrant alla nödvändiga säkerhetsrutiner. Deras erfarenhet och kunskap inom detta område gör dem till en betrodd aktör för säker och effektiv asbestsanering, vilket är särskilt viktigt i industriella sammanhang där risken för exponering kan vara hög.

Sanering av hussvamp: Skyddar byggnader

Hussvamp kan orsaka omfattande strukturella skador på byggnader om den inte åtgärdas snabbt och effektivt. UAMS AB har den expertis som krävs för att identifiera och eliminera hussvamp samt utföra nödvändiga reparationer för att återställa byggnadens integritet. Deras tjänster bidrar till att skydda och bevara industribyggnader, vilket är avgörande för långsiktig hållbarhet och säkerhet.

Kompetens inom industriell sanering

UAMS AB:s breda erfarenhet och djupa kunskap inom sanering gör dem till en ideal partner för industriella saneringsprojekt. De förstår de unika utmaningar som industriella miljöer kan innebära och är utrustade med de verktyg och tekniker som krävs för att hantera dessa effektivt. Deras förmåga att snabbt reagera på saneringsbehov och deras noggranna arbete gör dem till en ovärderlig resurs för industrin.

Framtiden för UAMS AB

UAMS AB:s framgångar och deras åtagande att leverera högkvalitativa tjänster inom sanering gör dem till en ledande aktör på marknaden och samma kompetens återfinns hos Industrisanering i Sverige. Dock med specialinriktning mot just industrin. Båda företaget fortsätter att utveckla och förbättra sina metoder för att säkerställa att de alltid erbjuder de bästa lösningarna för sina kunder.

För mer information om UAMS AB och deras omfattande saneringstjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt för en konsultation. Kontakta oss för att hantera dina industriella saneringsbehov redan idag så får du själv uppleva den samlade expertisen hos våra företag.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu