Vi erbjuder projektledning!

Vill du använda oss som projektledare? Klicka här för att läsa mer om vår projektledning

Projektledning inom flera områden 

Förutom sanering och flera andra typer av tjänster inom olika verksamhetsområden, erbjuder vi på Industrisanering i Sverige projektledning också. Vi hjälper er med projektledning inom industri, mekanisk verkstad, järnväg och väg. För att underlätta projektledningen är det bra om du hör av dig i tidigt skede. Detta beror på att vi vill få ut effektivitet, lönsamhet men även en miljöriktig hantering. Vi på industrisanering i Sverige har en bred kompetens och ett stort nätverk av sammarbets partners som gör att vi kan erbjuda flera typer av arbeten.  

 

Avtal och Jourutryckningar 

Vi tar även emot roller där vi arbetar enligt avtal eller jourutryckningar till verksamheter inom industrin. Dem tjänsterna vi erbjuder är sanering av mögel, asbest, kemikalier, PCB sanering, mekanisk tillverkning av industrikomponenter, fasadtvättningar, brandtätningar och mycket annat! 

Effektiv projektledning 

Vi ser till att projektledningen blir effektiv. Med en effektiv projektledning ökar lönsamheten oavsett av vad för typ av arbete det gäller. Det bidrar även till att arbetsflödet går smidigare framåt. Det lönar sig helt enkelt för både parterna som är inblandade i projektet om arbetsprocessen är effektiv. 

Vi är verksamma och utför arbeten med saneringar och andra typer av servicetjänster i städer som Stockholm, Enköping, Västerås och andra delar av Mälardalen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med projektledning samt om de tjänster som vi erbjuder? Hör då gärna av dig genom att kontakta oss.  

Läs gärna mer om några av de tjänster vi erbjuder vid våra arbeten som radon och mögelsanering.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter