010 206 50 66
KONTAKT

Vi hjälper dig med industrisanering!

Med oss kan du känna dig trygg då vi har en bred kompetens och ett stort nätverk av samarbetspartners som gör att vi kan utföra alla typer av arbeten. Tack vare vårt stora kontaktnät och våra breda kunskaper, kopplas vi oftast in redan vid projekteringsskedet vid arbeten inom industri. Det kan även hända att vi kopplas in på kort varsel då sanering och servicebehov inom industriverksamheter kan komma mer oväntat.

Om det uppstår stopp och stillestånd inom industrin kan det bidra till stora kostnader även om det inte varar länge. Vi är därför medvetna och redo alla veckans dagar och timmar. Vi har även en jourutryckning enligt avtal som passar er med industrier där risken är stor för återkommande stopp.

Läs mer kring industrisanering

Utbildning

Du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss på Industrisanering i Sverige. Vi har utbildat oss inom SSG för att kunna bredda våra kompetenser inom arbeten i industriverksamheter. Vi är helt enkelt trygga med att hantera sanering av material som innehåller asbest och PCB men även besiktningar och saneringar på höga höjder och i utrymmen som är svåråtkomliga. Asbest dyker oftast upp i kakel, golvplattor, golvmattor, fogmassa och i ventilationstrummor samt undertaksskivor.

Kontakta oss

Om du behöver hjälp inom asbestsanering, utredningar eller rengöringar av flera slag hjälper vi dig. Vi arbetar med kvalitetscertifierad industrisanering i Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping med omnejd.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu