Vi hjälper dig med utredning och inventering

Läs mer också här om våra tjänster inom inventering och utredning

Utredning inom asbest, PCB, radon, fukt och mögel

Med utredning och inventering kan man ta reda på om det först och främst finns problem med skadliga ämnen eller angrepp i fastigheten och sedan även vad som måste göras för att kunna åtgärda dessa problem. Vi på Industrisanering i Sverige hjälper våra kunder med inventering och utredning av många typer av ämnen och angrepp.

Bland de utredningar som du kan vända dig till oss för att få hjälp med finns allt från asbest till PCB. Asbest hittas i många typer av byggnadsmaterial med allt från brandskydd och isolering till plast och fix och fog. Att hantera asbesten kan vara farligt och det är därför som det är viktigt att ta reda på om asbest finns i material som ska rivas. PCB är i sin tur ämnen som ofta finns i vätskor till bland annat elektriska anordningar samt plaster.

Vi utför även utredning och inventering inom radon samt fukt och mögel för att ta reda på om det finns problem med detta i en fastighet för att kunna ta fram en plan för att lösa problemen.

Utredning och inventering i Mälardalen

Industrisanering i Sverige är verksamma i Mälardalen i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Hör av dig för hjälp med utredning och inventering.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter