010 206 50 66
KONTAKT

Vi tar hand om klottersaneringen

Läs mer också här om våra tjänster inom klottersanering och klotterskydd

Klottersanering och klotterskydd

Om man har otur så kan man utsättas för skadegörelse i form av klotter och då kan man vara i behov av en klottersanering för att åtgärda detta. Vi hjälper våra kunder med klottersanering men även med att klotterskydda ytor. Genom att spruta klotterskydd på exempelvis en fasad får man en yta som skyddar fasaden. Från denna yta är det enklare att få bort klottret och en eventuell sanering underlättas.

Det finns flera anledningar till att man bör ta bort klottret om man har utsatts för skadegörelse. För det första så gör man ytan ren och finare att se på. Klottret kan också ha negativa effekter på den yta som har utsatts för skadegörelsen. Exempelvis kan det hindra materialet från att luftas och andas, vilket kan få negativa effekter och ta skada på materialet.

Flera typer av saneringar

Utöver klottersanering utför vi även många andra typer av saneringar runt om i Mälardalen. Vi kan bistå dig med allt från asbestsaneringar, PCB-saneringar, kemikaliesaneringar och radonsaneringar till saneringar av mögel med olika slags metoder beroende på det specifika fallet.

Utöver saneringar gör vi även utredningar och inventeringar av exempelvis asbest, PCB, radon, fukt och mögel för att ta reda på vad vilka åtgärder som behövs utföras.

Vi utför sanering i Mälardalen

Behöver du hjälp med klottersanering eller någon annan typ av sanering? Vi utför saneringar i Mälardalen i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping. Läs mer om tjänsterna här på vår hemsida och hör av dig för att boka din sanering.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu