010 206 50 66
KONTAKT

Vi utför besiktning och sanering på höga höjder

Läs mer också här om våra arbeten inom besiktning och sanering på höga höjder i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Besiktning och sanering i svåråtkomliga utrymmen

Bland de tjänster som Industrisanering i Sverige erbjuder finns allt från sanering av asbest, av PCB och olika typer av kemikalier till sanering av mögel och klotter. Dessa typer av tjänster kan behövas i utrymmen som är svåra att komma åt. Det är i den här typen av utrymmen på höga höjder som vi har kompetensen att utföra besiktning och sanering.

Vid besiktning och sanering på höga höjder använder vi oss av rep, vilket brukar benämnas som Rope access. Att använda rep har den fördelen att man kan komma åt i utrymmen där man inte kan använda sådant som exempelvis en ställning för att ta sig upp och jobba.

Service och sanering runt om i Mälardalen

Industrisanering i Sverige erbjuder även andra typer av tjänster i Mälardalen. Det kan vara allt från rengöring av ventilation och rengöring av fasader till isolering med lösullsisolering samt brandtätning som ser till att elden inte sprider sig vid en brand i en byggnad. Vi har även en rad utbildningar som möjliggör arbeten vid områden som vägar och järnvägar. Hör gärna av dig för att veta mer om de tjänster som vi erbjuder inom service och sanering.

Hör av dig för arbeten på höga höjder

Kontakta oss även om du är i behov av arbeten i svåråtkomliga utrymmen på höga höjder i Mälardalen i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu