010 206 50 66
KONTAKT

Industrisanering tar hand om ventilationsrengöringen

Läs mer här om våra tjänster inom ventilationsrengöring

Undvik risker med hjälp av ventilationsrengöring

Om man har ett ventilationssystem som inte är rengjort så finns risken för att luften inte kan ta sig fram som den ska, vilket i sin tur kan leda till dålig luft i byggnaden. Ett smutsigt ventilationssystem är också dåligt när det kommer till brandrisken och sedan ger det även förutsättningar för sådant som mögeltillväxt.

Att se till att ventilationen fungerar som den ska är alltså viktigt av ett flertal anledningar. Det finns olika typer av ventilationssystem som kan användas i en byggnad och som kan finnas i din fastighet i vårt verksamhetsområde i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Enköping. Det kan vara så kallat självdrag eller system som styrs av en mekanisk fläkt. De olika typerna av ventilationssystem kan behövas göras rent för att fungera så bra som möjligt.

Om du misstänker att ditt ventilationssystem inte fungerar som det ska så kommer vi gärna förbi och utför en ventilationsrengöring och ser till så att draget och luften i fastigheten blir bra. Med en bra luft så undviker man alltså de onödiga riskerna och ger även bättre förutsättningar för att de som ska vistas i fastigheten upplever miljön som bra. Dålig luft kan annars möjligen leda till sådant som svårigheter med att koncentrera sig och en upplevd trötthet, vilket man med fördel vill undvika.

Ventilationsrengöring och flera andra tjänster

Förutom ventilationsrengöring i Mälardalen i städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping erbjuder vi även många andra typer av tjänster. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från asbestsanering, mögelsanering och kemikaliesanering till isolering med lösull.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu