010 206 50 66
KONTAKT

Våren och sommaren passar bra för fasadtvättning

Vi utför fasadtvätt i Mälardalen med städer som Enköping, Uppsala, Västerås, Stockholm.

Läs mer också här om fasadtvätt

Få en fin och hållbar fasad med fasadtvätt

Det finns flera anledningar till att det är bra att utföra en fasadtvätt på fasaden till sitt hus. Eftersom att fasaden under hela året får utstå väder och vind så samlas smuts på fasaden. Även sådant som utsläpp från trafiken och fabriker leder till att det samlas smuts på fasaden och alger kan börja växa. Detta kan i sin tur påverka fasaden negativt genom att den kan bli särskilt fuktig.

När man tar hjälp med en fasadtvätt så får man bort smutsen vilket först och främst gör att fasaden blir ren och fin att se på, vilket kan lyfta hela känslan när man ser på huset. Genom att man får bort smutsen och påväxten så ser man också till att minska risken får att fasaden slits ut och ser till att den håller längre än om den hela tiden var täckt av smuts.

Att ta hjälp med en fasadtvätt under våren och sommaren är bra för att både se till att fasaden är fin under sommarhalvåret samt för att göra den redo för den kommande hösten med det hårdare vädret.

Fasadtvätt runt om i Mälardalen

Att hålla sin fasad i ett bra skick är viktigt och ett sätt att bidra till detta är alltså att utföra en fasadtvättning. Behöver du hjälp med fasadtvätt i Mälardalen? Vi är verksamma i städer som Enköping, Uppsala, Västerås, Stockholm. Hör gärna av dig.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu