010 206 50 66
KONTAKT

Dags att boka in sommarens asbestsanering i Stockholm

Vi är nu inne i mitten av juni månad och sommaren är officiellt här. Det börjar bli god tid att boka in sommarens asbestsanering i Stockholm, för att vara säker på att få den hjälp som man vill ha vid den tidpunkt som man vill ha den.

Läs mer om vår tjänster asbestsanering i Stockholm

Att utföra sanering av asbest kräver rätt kompetens

Att hantera material som innehåller asbest är en risk och kan dessutom vara farligt. När du exempelvis ska göra en renovering i hemmet och du måste riva ut material som innehåller asbest är det därför särskilt viktigt att tänka på säkerheten. Att andas in asbestfibrer kan nämligen vara ett stort hot för hälsan. Om man inte själv har rätt kunnande kan det istället vara bättre att ta hjälp med asbestsaneringen.

Anledningen till att det krävs rätt typ av kunskap och kompetens vid en asbestsanering i Stockholm, eller andra delar av landet, är att det sprids asbestfibrer med luften i samband med att man river i material som innehåller asbest. Dessa fibrer är skadliga att andas in. Utsätts man för asbest under lång tid kan detta leda till luftvägssjukdomar och i värsta fall cancer. Att saneringsutrymmet spärras av och säkras på rätt sätt samt att rätt utrustning används är därför viktigt. Det är även viktigt att materialet tas om hand på rätt sätt efter en rivning.

Med anledning av riskerna är det inte så konstigt att det som företag krävs tillstånd från Arbetsmiljöverket att hantera asbest vid en sanering. Som privatperson krävs inget tillstånd för att sanera asbest i hemmet, men för att minimera riskerna är det ändå klokt att anlita någon behörig.

Boka in asbestsaneringen i god tid

Nu när vi är inne i sommarmånaderna är det allt fler som vill starta igång nya sommarprojekt. Dessutom är dagarna längre och man själv får mer tid över till renoveringar och saneringar i hemmet. Detta kan innebära att många vill ha hjälp av hantverkare. Det finns därför all anledning att redan nu boka in sommarens asbestsanering i Stockholm redan idag. Varmt välkommen att kontakta oss.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu