010 206 50 66
KONTAKT

Dags att boka vårens asbestsanering i Stockholm

Vi är nu inne i slutet av mars och våren och sommaren närmar sig med stora steg. Tiden har nu kommit att boka in vårens eller sommarens asbestsanering i Stockholm för att vara säker på att få den hjälp som man vill ha, vid den tidpunkt som man vill ha den.

Läs mer om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Asbestsanering kräver rätt kunskaper

Att hantera material som innehåller asbest kan vara farligt. När du exempelvis ska göra en renovering i hemmet och därför måste riva ut material som innehåller asbest är det därför särskilt viktigt att tänka på säkerheten. Om man inte själv har rätt kunnande kan det istället vara bättre att ta hjälp med asbestsaneringen.

Anledningen till att det krävs rätt typ av kunskap och kompetens vid en asbestsanering i Stockholm, eller andra delar av landet, är att det sprids asbestfibrer med luften i samband med att man river i material som innehåller asbest. Dessa fibrer är skadliga att andas in. Att saneringsutrymmet spärras av och säkras på rätt sätt samt att rätt utrustning används är därför viktigt. Det är även viktigt att materialet tas om hand på rätt sätt efter en rivning.

Många gånger kanske man misstänker att man har asbest i hemmet utan att vara säker. Istället för att ta hjälp med en asbestsanering i Stockholm vill man då ta hjälp med en första utredning.

Beställ asbestsaneringen i god tid

När våren och sommaren kommer så gör den det ofta med bättre väder. Dessutom är dagarna längre och man själv får mer tid över till renoveringar och saneringar i hemmet. Detta kan innebära att många vill ha hjälp av hantverkare. Det finns därför all anledning att redan nu boka in vårens och sommarens asbestsanering i Stockholm. Kontakta oss gärna.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu