010 206 50 66
KONTAKT

Det här är PCB-sanering i Stockholm

Det finns rivningar och saneringar som kräver särskild försiktighet och ett särskilt kunnande för att de ska vara säkra. En sådan sanering, som vi arbetar med i Stockholm och andra städer i vårt verksamhetsområde, är en PCB-sanering.

Läs mer även här om PCB-sanering i Stockholm.

Sanering av PCB i flera material

PCB är en benämning för flera organiska föreningar som längre tillbaka i tiden användes i ett flertal typer av material. PCB kan bland annat hittas i plast, fogmassa samt i sådant som el-stationer, transformatorer och kondensatorer. PCB kan på det viset både hittas i privata bostäder och andra typer av byggnader i Stockholm och resten av landet.

PCB kan ha en negativ påverkan på både människor och djur och natur. Det finns därför riktlinjer kring hur ämnet ska hanteras. Vid en PCB-sanering i Stockholm är det viktigt att den går till på rätt sätt med fokus på säkerhet med rätt typ av säkerhetsutrustning samt med fokus på att materialet tas om hand på rätt sätt.

För vissa typer av fastigheter finns det enligt lagen krav på fastighetsägaren att utföra en inventering samt sanering av PCB, om detta blir nödvändigt. Reglerna finns till för att förhindra att ämnet får spridning i naturen samt för att minska riskerna för att människor ska utsättas för ämnet, vilket kan hända vid rivning som går till på fel sätt.

Hjälp med PCB-sanering i Stockholm

Att utföra en PCB-sanering på rätt sätt kräver alltså viss kunskap. För att vara säker på att din PCB-sanering i Stockholm går till så som den ska kan det vara bra att ta kontakt med en professionell firma. Industrisanering i Sverige arbetar med PCB-saneringar i Stockholm samt i andra delar av Mälardalen. Hör gärna av dig för att veta mer och för hjälp med en sanering.

Vill du bli kontaktad?

Vi är verksamma i Stockholm, Västerås, Uppsala och Enköping med omnejd. Anlita oss så kan vi lösa just ert uppdrag med sanering mot industri och offentlig sektor i Mälardalen.

Välkommen att höra av dig till oss!
crossmenu